Live presentationer – dagligen 4 ggr / dag

Är du nyfiken på att få veta mera om hela Karatbars ekosystem, guld, krypto, blockchain etc. ? 

Zoom möten (på engelska) varje day, fyra gånger per dag.

CEST (Central European Summer Time) – Stockholm / Paris
16:00 • 20:00 • 01:00 • 06:00
NZST (New Zealand Standard Time)
02:00 • 06:00 • 11:00 • 16:00
EST (Eastern Standard Time)
10:00 • 14:00 • 19:00 • 00:00

Hör av dig till mig  så skickar jag dig den zoom länk  som passar dig.